Copyright 2021 - Krämppäcenter

Vauvahieronta

 

    • Vauvahieronta on kokonaisvaltainen hoito, jota voidaan tehdä kaksiviikkoisesta vauvasta taaperoon asti. Hoitoa voidaan tehdä esimerkiksi koliikista, uniongelmista tai vatsavaivoista kärsiville vauvoille, mutta myös terveille ihan vain rentouttamaan. Hieronnassa hoidetaan vyöhyketeraapian perustuen erilaisia kehon ongelmia stimuloimalla kehossa olevia heijastepisteitä (korvat, kädet, jalkapohjat). Lisäksi käytetään erilaisia hierontaotteita rentouttamaan ja tehostamaan hoitoa.
    • Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja, rentouttaa koko kehoa, pidentää unia sekä parantaa unen laatua ja rytmiä, vahvistaa immuunipuolustusta sekä lisää lapsen tyytyväisyyttä.
    • Hoito kestää noin 45 minuuttia, sisältäen haastattelun ja tarvittaessa vanhempien ohjaamista. Yhdestä käyntikerrasta voi olla jo hyötyä, mutta paras hoitovaste  saadaan sarjahoitoja noin 3-5 kertaa. Esteitä hoidolle on kuume, antibioottikuuri, tulehdustila ja ihon infektiot. Rokotuksen jälkeen kannattaa pitää muutama välipäivä ennen hierontaan tuloa.
    • Lisätietoja www.vauvahieronta.fi
f t g m