Copyright 2021 - Krämppäcenter

Klassinen hieronta

 

    • Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtävää pehmytkudosten muokkausta eri tekniikoita käyttäen – esimerkiksi sivellen, painellen, hangaten tai tärisyttäen. Tavoitteena on rentouttaa kireytyneitä lihaksia ja helpottaa kiputiloja, vilkastuttaa veren- ja nestekierron kulkua sekä rauhoittaa keskushermostoa.

    • Oikeaoppinen hieronta ei tuota kohtuutonta kipua, vaan asiakas pystyy olemaan rentona hoidon ajan. Jokaiselle hierontaa tekevälle muodostuu oma ”käsialansa”, eli miten soveltaa eri tekniikoita asiakkaan hoitamiseen. Meillä Krämppäcenterissä on kuitenkin sama tavoite riippumatta hoidon tekijästä: asiakkaan vaivan helpottuminen, hyvän ja rentoutuneen olon tuottaminen ja kehon kokonaisvaltainen hoitaminen.

    • Klassinen hieronta sopii kaikille, iästä, sukupuolesta ja ammatista riippumatta. Hierontaan kannattaa tulla, mikäli kärsit niska- ja hartiakivuista tai jännityspäänsärystä, raskaan työn tai urheilun aiheuttamista lihassäryistä tai kaipaat helpotusta stressiin. Hieronta on oiva keino oman kehon hoitamiseen ja mielen rentouttamiseen.

    • Vinkki: lahjakortti hierontaan on suosittu ja mieluisa tapa muistaa läheistä !

 

f t g m